ro | en
Prezentare

Fiecare cameră are o suprafaţă de 36mp, distingându-se astfel trei zone: zona de dormit, zona de zi şi zona office. Dimensiunea de 10mp a teraselor camerelor oferă posibilitatea clienților noştri de a se bucura de zilele însorite de vară şi de a servi masa în aer liber.

 

 Dotări cameră: mini-bar, seif, cablu TV, internet wireless si prin cablu, instalaţie centralizată de climatizare, instalaţie de încălzire (cu centrală proprie pe fiecare vilă), sistem de acces pe bază de cartelă.

 Dotări baie: cadă, cabină de duş, foen, priză 220V/110V, difuzor TV, telefon, produse cosmetice de calitate.

 

 

 

Apartamentele se desfăşoară pe o suprafaţă de 72mp, cu o terasă de 24mp. Dormitoarele acestora sunt amenajate la fel ca la celelalte camere, diferenţa făcând-o atât livingul cât şi baia.

Livingul este alcătuit din: zona pentru vizionările TV, un birou de lucru, un bar, precum şi un loc de luat masa pentru patru persoane.

Baia iese în evidentă datorită căzii cu hidromasaj pentru doua persoane.

 

 Mobilierul din lemn masiv, tapetul cu inserţii de mătase, lenjeria de pat din damasc satinat, materialele de cea mai bună calitate, conferă Clubului de Vacanţă Mediterraneo un loc de frunte între locaţiile de lux de pe litoralul Marii Negre. 

  

Facilităţi suplimentare: papuci de baie de unică folosință, halate de baie.

Tot în cadrul clubului mai puteţi beneficia de: serviciu room-service, rent a car, agrement nautic, loc de joacă pentru copii, spălătorie.